Welkom op ons 80-jarig jubileum!

Vier jij het met ons?

Bij ter Huurne Hollandmarkt vieren we trots ons 80-jarig jubileum, en we nodigen je uit om dit bijzondere moment met ons te vieren. Al acht decennia lang hebben we met passie en toewijding ons assortiment uitgebreid en onze diensten verbeterd om aan jouw behoeften te voldoen.

80-jarig jublieum ter Huurne Hollandmarkt

Een rijke geschiedenis

In 1943 begon het verhaal van ter Huurne. Henny ter Huurne opende de deuren van zijn boerderij, gelegen op de grens tussen Nederland en Duitsland, en begon met de verkoop van producten. Deze boerderij, die nu het centrale hart van onze huidige locatie is, was een ontmoetingsplek waar Duitsers en Nederlanders elkaar via de voor- en achterdeur ontmoetten om producten te kopen en te verkopen.

Met de jaren groeide dit concept uit tot een bloeiende winkel en werd uiteindelijk in 1970 overgenomen door de bekende supermarktketen Simon de Wit. Maar de reis ging verder. In 1971 nam Albert Heijn ter Huurne over en in 1973 werden ze samen onderdeel van de Ahold-familie.

In oktober 2001 besloot Ahold ter Huurne af te stoten, omdat het niet langer paste in hun bedrijfsconcept. In slechts enkele dagen tijd werd de winkel leeggemaakt en gesloten. Gelukkig kwam er snel na de sluiting een privé-investeerder te hulp. Binnen drie maanden werd de hele winkel volledig verbouwd, en in februari 2002 werden de deuren weer geopend.

Vandaag de dag is ter Huurne Hollandmarkt een op zichzelf staande mega-supermarkt en maakt sinds 2015 deel uit van de van den Tweel Groep in Nijkerk. Ongeveer 230 toegewijde medewerkers dragen bij aan het succes van ter Huurne. Vanaf het kantoor in Buurse, een team van ongeveer 15 medewerkers zorgt voor alles, van inkoop tot administratie, technisch onderhoud tot marketing. Samen creëren we de unieke ter Huurne-beleving.

Op ons uitgestrekte terrein van 25.000 vierkante meter kunnen klanten al generaties lang genieten van wat we “fun-shopping” noemen. Ter Huurne Hollandmarkt staat bekend als de ultieme bestemming voor grensoverschrijdend winkelen. Hier draait het niet alleen om producten, maar ook om het flexibel aanpassen van ons assortiment, inclusief scherp geprijsde partijhandel.

Bij ter Huurne kijken we met trots terug op onze geschiedenis en kijken we uit naar een stralende toekomst vol mogelijkheden voor zowel onze medewerkers als onze gewaardeerde klanten.

Impressies tot de jaren 90:

Activiteiten tijdens het 80-jarig jubileum

Blijf op de hoogte van de activiteiten die we organiseren om ons jubileum te vieren. We hebben namelijk iets leuks in petto voor het hele gezin. Houd onze folder en Facebookpagina goed in de gaten.

Blijf op de hoogte

Wil je geen enkel jubileumnieuws missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. We zullen regelmatig updates delen over onze jubileumviering, inclusief nieuwe aanbiedingen en evenementen.

We kijken er naar uit om samen met jou ons 80-jarig jubileum te vieren en hopen je binnenkort in onze winkel te verwelkomen!

Informatie

Snel je bezoek plannen of benieuwd naar onze openingstijden?
Alsteedseweg 64
7481 RZ Haaksbergen
Nederland
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
De slijterij is standaard op zondag, maar ook dinsdag 3 oktober gesloten i.v.m. De Dag van de Duitse Eenheid