Voordeel & plezier

Home > Agenda

Agenda

Bij ter Huurne zitten we nooit stil en organiseren we het hele jaar door verschillende evenementen! Dit jaar hebben we een agenda vol met geweldige activiteiten: een vlooienmarkt & braderie en gezellige kofferbakmarkten. Er is voor ieder wat wils en we zorgen ervoor dat onze evenementen veilig en verantwoord zijn. Houd onze agenda in de gaten en mis niets van al het plezier dat we te bieden hebben!

Vlooienmarkt & braderie

Ontdek de gezellige vlooienmarkt en braderie bij Ter Huurne Hollandmarkt! Op deze markt vind je van alles, van tweedehands items tot nieuwe producten. Kom langs en geniet van de vele activiteiten op het terrein, zoals winkelen, eten en spelen. Perfect voor een ontspannen dagje uit!
Lees meer Vlooienmarkt & braderie

Kofferbakmarkten

Ontdek de gezellige Kofferbakmarkt bij Ter Huurne Hollandmarkt! Op enkele zaterdagen dit jaar struin je hier langs tweedehands spullen en bijzondere vondsten. Verkoop jouw eigen spullen vanuit de kofferbak van je auto en geniet van het veelzijdige aanbod van de Hollandmarkt, inclusief restaurant, speeltuin en meer! Kom langs en vind jouw nieuwe favoriete tweedehands item.
Lees meer Kofferbakmarkten