Neem een kijkje in onze keuken!

Home > Vacatures

GEZOCHT: KEUKENMEDEWERK(ST)ER (40 UUR)

Wat ga je doen als keukenmedewerk(st)er?

Als keukenmedewerk(st)er bij ter Huurne Hollandmarkt bereid je dagelijks smakelijke gerechten voor onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van diverse maaltijden en snacks. Na je inwerkperiode ben je samen met het vaste team ook verantwoordelijk om onze parttimers aan te sturen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt in de keuken.

Wat bieden we jou als keukenmedewerk(st)er?

  • Geen avonduren: Bij ons heb je je avonden vrij!
  • 2 weekenden per maand vrij: Genoeg tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen.
  • Feestdagen 100% extra betaald: Verdubbel je loon op feestdagen!
  • Zondagen 50% extra betaald: Een mooie extra bonus op zondagen.
  • Fulltime (40 uur per week): Stabiliteit en zekerheid in je werk.
  • 24 vakantiedagen: Op basis van een fulltime dienstverband.
  • 156 ATV-uren op jaarbasis: Op basis van een fulltime dienstverband.
  • CAO Levensmiddelen: Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao.

Wie zijn wij?

Ter Huurne Hollandmarkt is al meer dan 80 jaar een begrip als grenswinkel, geliefd bij zowel Nederlandse als Duitse klanten. We bieden een breed scala aan producten, van koffie en drank tot levensmiddelen en kleding. Onze winkel staat bekend om uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en een plezierige winkelervaring. Naast onze dagelijkse activiteiten organiseren we evenementen zoals het springkussenfestival, wat onze winkel tot een populaire bestemming maakt.

Ook ons restaurant speelt een belangrijke rol in de klantbeleving. Begin uw dag met een smakelijk ontbijt of geniet van ons uitgebreide assortiment aan gebakjes, cakes, Belgische wafels en trendy “Bubble Waffles”. Onze menukaart biedt een gevarieerde selectie van gerechten, en we hebben seizoensgebonden gerechten en speciale acties. Kinderen kunnen hun verjaardagsfeestjes bij ons vieren en zich uitleven in de ruime speeltuin, terwijl ouders ontspannen op het terras met uitzicht op de speeltuin.

Met een vriendelijke en uitnodigende sfeer zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij ter Huurne Hollandmarkt.

Hoe solliciteer je?

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Stuur dan je motivatie en cv naar sollicitatie@terhuurne.nl of bel naar 053-5693569. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Kom jij ons team versterken?

Bij ter Huurne Hollandmarkt maak je deel uit van een gezellig en dynamisch team waar klanttevredenheid voorop staat. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe leuk het is om bij ons te werken!