Lekker springen!

Home > Springkussen

Springkussenfestival bij ter Huurne Hollandmarkt

 Van 27 april t/m 5 mei 2024 Springkussenfestival Buurse

Helaas, moeten we vanwege de weeromstandigheden het springkussenfestival verplaatsen naar een andere data. Nieuwe data wordt nog bekendgemaakt!

Kom naar ter Huurne Hollandmarkt en beleef een prachtig springkussenfestival! Tijdens de periode van 27 april t/m 5 mei 2024 kunnen kinderen zich helemaal uitleven op meer dan 10 springkussens, Voor de leeftijd tot en met 12 jaar zijn er verschillende springkussens beschikbaar, zodat iedereen lekker springen en spelen kan.

Naast het springplezier is er ook een gezellige vlooienmarkt op 27 april. Ook biedt de speeltuin voldoende afwisseling voor jong en oud. Na afloop kun je genieten van heerlijk eten, drinken of een verfrissend ijsje op het terras van ons ruime restaurant. Of geniet van een visje van onze vernieuwde visafdeling!
Er is voor ieder wat wils, en de entree is gratis!

De springkussens zijn elke dag van 9:30 tot 17:00 geopend!

Het leukste springkussenfestival van Haaksbergen / Buurse is een perfect uitje voor het hele gezin. Kom gezellig langs en beleef een onvergetelijke dag bij ter Huurne Hollandmarkt!

Zaterdag t/m Zondag Springkussenfestival Buurse
27 april 2024 – 5 mei 2024


Bovenstaande afbeeldingen en video zijn van voorgaande jaren en niet representatief voor het springkussenfestival van 2024