Werken in Restaurant ter Huurne?

Home > Vacatures

GEZOCHT: MEDEWERKER RESTAURANT BEDIENING (32 UUR)

Wat ga je doen als medewerker restaurant in de bediening?

Als medewerker in de bediening van ons restaurant ben je het visitekaartje van ter Huurne Hollandmarkt. Je verwelkomt gasten met een glimlach, neemt bestellingen op, serveert maaltijden en drankjes en zorgt ervoor dat onze gasten een geweldige eetervaring hebben. Je werkt nauw samen met je collega’s om te zorgen voor een vlotte en gezellige service.

Ben jij de medewerker restaurant in de bediening die we zoeken?

Je bent gastvrij, vriendelijk en hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om mensen te bedienen en doet dit met enthousiasme. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar ook als je nieuw bent in de branche en graag wilt leren, moedigen we je aan om te solliciteren.

Wat wij jou bieden als medewerker restaurant in de bediening

We bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een gezellige werkomgeving. Je kunt rekenen op een competitief salaris, flexibele werktijden en de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

We begrijpen het belang van vrije weekenden. Daarom bieden we een rooster waarin je maar 2 van de 4 weekenden per periode (4 weken) werkt!

Wie zijn wij?

ter Huurne Hollandmarkt is een veelzijdige winkelbestemming met een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke maaltijden en gastvrije sfeer. Als onderdeel van ons restaurantteam speel je een belangrijke rol in het creëren van een aangename eetervaring voor onze bezoekers.

Hoe solliciteer je?

Als deze functie jou aanspreekt, stuur dan je CV en je motivatie naar sollicitatie@terhuurne.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail “Sollicitatie Restaurant Bediening”. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer vacatures en nieuws. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!