Het beste moment van de dag begint met koffie

Home > Koffie

Koffie

400m² koffie:

  • Meer dan 160 soorten bonenkoffie
  • Meer dan 100 soorten vacuümkoffie
  • Ruime keuze pads, capsules & oploskoffie

Welkom bij de koffie-afdeling van ter Huurne, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wondere wereld van koffie en thee. Met 400m² aan ruimte hebben we een breed scala aan koffie, met meer dan 160 soorten bonenkoffie, 100 soorten vacuümkoffie en 100 soorten pads, capsules en oploskoffie!

Bij ter Huurne geloven we in kwaliteit en diversiteit, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan koffieproducten om aan al je koffiewensen te voldoen. Van ter Huurne’s huisgebrande bonen tot luxe Italiaanse bonensoorten, we hebben het allemaal. Onze bonenkoffie komt van over de hele wereld en wordt zorgvuldig geselecteerd en gebrand om de beste smaken en aroma’s te leveren. Of je nu van een milde, medium of sterke koffie houdt, we hebben iets voor iedereen.

We bieden niet alleen bonenkoffie. We hebben ook een breed scala aan oplosbare koffieproducten, van instantkoffie tot cappuccino en chocolademelk. Ideaal voor degenen die van snel en gemakkelijk houden, zonder in te leveren op smaak.

Maar het draait niet alleen om de producten bij ter Huurne. We willen onze klanten ook de best mogelijke service bieden. Daarom hebben we een maalservice, zodat je altijd verse koffiebonen kunt meenemen naar huis. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte koffie en adviseren je over de beste zetmethodes en -apparaten. We zijn er trots op dat we niet alleen koffie verkopen, maar ook onze kennis en passie voor koffie met onze klanten delen.

En het beste van alles? We bieden onze producten tegen scherpe prijzen aan. We vinden dat koffie van de hoogste kwaliteit betaalbaar moet zijn voor iedereen. Op onze website vindt u een overzicht van onze prijzen voor verschillende soorten koffie.

Let op, niet ons hele assortiment staat op de website