Kom jij vers bij ter Huurne Hollandmarkt?

Home > Vacatures

GEZOCHT: MEDEWERKER VERSAFDELING (24 OF 32 UUR)

Wat ga je doen als medewerker van de versafdeling?

Als medewerker van onze versafdeling ben je betrokken bij het presenteren en verkopen van een gevarieerd assortiment verse producten, waaronder groenten, fruit en specialiteiten. Je zorgt ervoor dat onze klanten kunnen genieten van hoogwaardige producten en een uitstekende service. Je houdt de afdeling netjes en aantrekkelijk en staat klaar om klanten te adviseren.

Ben jij de medewerker op onze versafdeling die we zoeken?

Je hebt een passie voor verse producten en vindt het leuk om klanten te helpen bij hun keuze. Je bent energiek, vriendelijk en kunt goed werken in een team. Ervaring in een vergelijkbare rol is een pluspunt, maar we verwelkomen ook kandidaten met een enthousiaste houding en bereidheid om te leren.

Houd er rekening mee dat deze functie inhoudt dat je 1 weekend en 2 zaterdagen in elke 4-weekse periode moet werken.

Wat wij jou bieden als medewerker versafdeling

We bieden je een aantrekkelijk salaris, flexibele werktijden en de kans om samen te werken met gepassioneerde collega’s. Je hebt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team.

Wie zijn wij?

ter Huurne Hollandmarkt is een unieke winkelbestemming waar klanten kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan verse producten. Onze versafdeling staat bekend om zijn kwaliteit en variatie, en we streven ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Hoe solliciteer je?

Als deze functie jou aanspreekt, stuur dan je CV en je motivatie naar sollicitatie@terhuurne.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail “Sollicitatie Medewerker Versafdeling”. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer vacatures en nieuws. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!