Werken bij de visafdeling van ter Huurne Hollandmarkt?

Home > Vacatures

GEZOCHT: MEDEWERKER VISAFDELING (32 UUR)

Wat ga je doen als medewerker van de visafdeling?

Als medewerker van onze visafdeling ben je de drijvende kracht achter onze visafdeling. Je zorgt voor een uitnodigende presentatie van onze producten en staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij hun keuze. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bereiden en inpakken van visproducten en het bijhouden van een schone en hygiënische werkomgeving.

Ben jij de medewerker op onze visafdeling die we zoeken?

Je hebt een passie voor vis en bent enthousiast om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en service. Je werkt graag in een team en kunt goed omgaan met de dynamiek van een drukke visafdeling. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt, maar we staan ook open voor enthousiaste kandidaten die nog graag meer willen leren over vis.

Houd er rekening mee dat deze functie inhoudt dat je 2 weekenden in elke 4-weekse periode moet werken.

Wat wij jou bieden als medewerker visafdeling

Naast een dynamische werkomgeving bieden we jou een marktconform salaris, flexibele werktijden en de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het gebied van vis te vergroten. Je maakt deel uit van een hecht team dat samenwerkt om onze klanten de beste ervaring te bieden.

Wie zijn wij?

ter Huurne Hollandmarkt is een unieke winkelbestemming waar klanten een dagje uit kunnen beleven. Onze visafdeling biedt een breed scala aan verse en bevroren vis, en we streven ernaar om onze klanten te verrassen met de hoogste kwaliteit en service.

Hoe solliciteer je?

Als deze functie jou aanspreekt, stuur dan je CV en je motivatie naar sollicitatie@terhuurne.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail “Sollicitatie Medewerker Visafdeling”. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer vacatures en nieuws. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!