Kom jij werken bij ter Huurne Hollandmarkt?

Home > Vacatures

GEZOCHT: PARTTIME MEDEWERKERS

Wat ga je doen als parttime medewerker?

Als parttimer bij ter Huurne Hollandmarkt krijg je de kans om op verschillende afdelingen te werken. Of het nu gaat om het helpen van klanten, het aanvullen van de schappen, of het ondersteunen van andere teamleden, jouw rol als parttimer is essentieel voor het draaiende houden van ter Huurne Hollandmarkt!
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de zaterdagen en zondagen!

Wat bieden we jou als parttimer?

Bij ter Huurne Hollandmarkt bieden we jou meer dan alleen een baan. Als parttimer maak je deel uit van een hecht team waarin jouw inzet wordt gewaardeerd. Naast een aantrekkelijk salaris (een all-in loon) bieden we flexibele werktijden die passen bij jouw agenda. Bovendien krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf verder te ontwikkelen binnen een stimulerende werkomgeving.

LEEFTIJDALL-IN BRUTO UURLOON*ALL-IN BRUTO UURLOON OP ZONDAG*
15/16 jaar€ 7.76€ 10.85
17 jaar€ 8.71€ 12.19
18 jaar€ 9.42€ 13.18
19 jaar€ 10.47€ 14.64
20 jaar€ 13.31€ 18.62
21 jaar€ 16.63€ 23.27
*All-in loon is inclusief vakantiegeld, snipperuren en ADV.

Wie zijn wij?

ter Huurne Hollandmarkt is een unieke winkelbestemming die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment en gastvrije sfeer. Al meer dan 80 jaar bieden wij onze klanten een onvergetelijke winkelervaring. Of het nu gaat om boodschappen doen, genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, of gewoon een dagje uit met het gezin, bij ter Huurne vind je alles onder één dak.

Hoe solliciteer je?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en je motivatie naar sollicitatie@terhuurne.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail “Sollicitatie Parttimer”. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer vacatures en nieuws. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!