Voordeel & plezier

Home > Slijterij

Slijterij (Getränkemarkt)

Welkom bij onze slijterij

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan wijnen, bieren en likeuren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke wijn voor bij het eten, een biertje voor een avondje thuis, of een lekkere cocktail om de avond mee te beginnen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook hebben we een tabakshandel waar we sigaretten, sigaren en rookbenodigdheden verkopen. De slijterij staat op Duits grondgebied waardoor het voor Nederlanders een stuk voordeliger is om drank en sigaretten in te kopen.

Ons team van enthousiaste medewerkers staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij adviseren u graag over de verschillende smaken en stijlen, zodat u precies krijgt wat u zoekt.

Daarnaast hebben wij regelmatig acties, waarbij u voordelig uw favoriete dranken kunt inslaan. Houd de aanbiedingenpagina of onze Facebook in de gaten voor de actuele acties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze slijterij!

Statiegeld

In Duitsland geldt er net als in Nederland ook een statiegeldplicht op kratten bier.
In verband met de BTW-heffing over het statiegeld op kratten bier in Duitsland, betaalt u €4,64 statiegeld.

U ontvangt bij ons een statiegeldbon, als u deze inlevert samen met een vol krat krijgt u het volledige bedrag van €4,64 terug.

Lege krat €1,52
Lege fles €0,13

Assortiment

Het assortiment varieert van wijn, bier, en speciaalbier tot likeur, brandewijn, vodka tot cognac, whiskey en rum. Ook geschenkverpakkingen behoren tot het omvangrijke aanbod. Voor het gehele assortiment nodigen we u graag uit om de slijterij te bezoeken!

Maximumaantal kratten bier per voertuig

Voor onze klanten geldt een maximumaantal van 25 kratten bier per voertuig. Bedankt voor uw begrip!

Openingstijden

De slijterij is open van maandag tot en met zaterdag van 09:00 – 18:00
Door de Duitse wetgeving mag er op zondag geen alcohol verkocht worden, daarom is de slijterij op zondag gesloten.
ter Huurne Hollandmarkt is wel 7 dagen per week geopend.