Beleef ter Huurne Hollandmarkt

Home > Speeltuin

Openingstijden speeltuin

Maandag t/m zondag van 9:00 – 17:30 uur

De betaalde toestellen zijn op dit moment alleen in het weekend met lekker weer en in de schoolvakanties geopend!

Welkom bij de speeltuin van ter Huurne Hollandmarkt…

Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en zich uitleven op onze nostalgische speelapparaten. Wij hopen ook jouw kinderen en kleinkinderen binnenkort te verwelkomen in onze speeltuin.

Op schoolreis naar ter Huurne

Klaar om een onvergetelijk schoolreisje te plannen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een fantastische dag voor uw leerlingen! Vraag naar de mogelijkheden via info@terhuurne.nl of telefonisch via 053-56 93 569

Tijdens een dag vol plezier in de speeltuin kunnen uw leerlingen genieten van een heerlijk hapje en drankje in ons restaurant. Bovendien hebben we een ruim terras waar u kunt ontspannen terwijl de leerlingen spelen.

Speeltuin ter Huurne is ook geschikt voor schoolreisjes
Veiligheid staat in onze speeltuin hoog

Veiligheid in onze speeltuin

Bij ter Huurne Hollandmarkt stellen we veiligheid voorop, vooral als het gaat om het welzijn van uw kinderen. Onze ruim opgezette speeltuin is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Om te beginnen is de speeltuin volledig omheind, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten spelen

Maar dat is nog niet alles. We begrijpen dat gemoedsrust essentieel is, daarom wordt alle speelapparatuur regelmatig onderworpen aan strenge controles door de Duitse TÜV, een instantie voor technische inspectie en certificering. Dit betekent dat elk speeltoestel, elke schommel en elke glijbaan grondig wordt geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Ontdek onze Minigolfbaan

Bij ter Huurne Hollandmarkt bieden we niet alleen speelplezier, maar ook een geweldige minigolfervaring! Op ons uitgestrekte terrein vind je een prachtige minigolfbaan met maar liefst 18 uitdagende holes. Of je nu jong of oud bent, minigolf is een leuke en boeiende activiteit die geschikt is voor alle leeftijden.

Kom en geniet van een dag vol minigolfplezier op onze prachtige baan.

Minigolfen bij ter Huurne
Je kinderfeestje vieren bij ter Huurne

Een onvergetelijk kinderfeestje bij ter Huurne

Onze speeltuin met diverse speeltoestellen, kleine attracties en ons
restaurant lenen zich perfect voor een feestje! We hebben een speciaal verjaardagspakket voor groepen van minimaal 5 kinderen.
Alleen op reservering.

Voor slechts € 5,95 per kind (minimaal 5 kinderen):

5 munten voor onze elektrische speeltoestellen
Onbeperkt ranja
Patatje mayo
Frikandel, kroket of kipnuggets
Raketijsje

Reserveren kan via info@terhuurne.nl of telefonisch via 053-56 93 569

Generaties hebben reeds bij ter Huurne gespeeld en zich geamuseerd. Wij hopen ook jouw kinderen en kleinkinderen binnenkort te verwelkomen in onze speeltuin. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 17.30 uur. Hopelijk tot snel!