Duik in de wereld van vis

Home > Vis

Visafdeling

Welkom bij onze visafdeling, waar visliefhebbers hun hart kunnen ophalen! Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een prachtig zoutwateraquarium en maar liefst drie zoetwateraquaria. Het interieur heeft de uitstraling van een authentieke vissersboot, waardoor u zich direct waant op zee.

Onze visafdeling biedt een ruime keuze aan verse vis, schelp- en schaaldieren en andere lekkere snacks. Onze gebakken vis en kibbeling zijn ware klassiekers en worden dagelijks vers bereid. Ook voor de echte visliefhebber hebben we genoeg te bieden, zoals huisgerookte makreel en diverse vissalades.

Wist u dat onze visafdeling ook een uitgebreid assortiment diepvriesproducten heeft? Zo kunt u ook thuis genieten van de beste visproducten. Onze diepvriesproducten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit.

Wij zijn trots op onze verse vis, die rechtstreeks van de visafslag komt. Onze visspecialisten selecteren elke dag de beste vis voor u. Wij bieden daarnaast ook diverse sauzen, marinades en kruidenmixen, zodat u de vis naar uw eigen smaak kunt bereiden.

Naast ons vaste assortiment, bieden wij ook regelmatig wisselende gerechten en menu’s aan. Deze zijn het proberen meer dan waard. Daarnaast hebben wij ook regelmatig acties en aanbiedingen, die u niet wilt missen.

Wij zijn meer dan een gewone visafdeling. Onze visafdeling is een waar genot voor uw zintuigen. Kom langs en ervaar het zelf. Onze enthousiaste visspecialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over onze producten en bereidingswijzen. We zien u graag bij onze visafdeling!

Impressie: