Duik in de wereld van vis

Home > Vis

Ontdek onze visafdeling

Welkom bij onze vernieuwde visafdeling, waar visliefhebbers hun hart kunnen ophalen!

Onze visafdeling

Ruime keuze aan verse vis en snacks

Onze visafdeling biedt een ruime keuze aan verse vis, schelp- en schaaldieren en andere lekkere snacks. Onze gebakken vis en kibbeling zijn ware klassiekers en worden dagelijks vers bereid. Ook voor de echte visliefhebber hebben we genoeg te bieden, zoals huisgerookte makreel en diverse vissalades.

Vis-diepvriesproducten van hoge kwaliteit

Wist u dat onze visafdeling ook een uitgebreid assortiment diepvriesproducten heeft? Zo kunt u ook thuis genieten van de beste visproducten. Onze diepvriesproducten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit. Haal het beste uit uw maaltijden met onze diepvriesvis en -snacks. Of het nu een snelle hap of een uitgebreid diner is, onze diepvriesproducten staan garant voor smaak en gemak.

Diepvriesvis

Vers van de visafslag

Wij zijn trots op onze verse vis, die rechtstreeks van de visafslag komt. Onze visspecialisten selecteren elke dag de beste vis voor u. Wij bieden daarnaast ook diverse sauzen, marinades en kruidenmixen, zodat u de vis naar uw eigen smaak kunt bereiden. Met de vis van ter Huune Hollandmarkt bereidt u de heerlijkste visgerechten.

Wisselende visgerechten en aanbiedingen

Naast ons vaste assortiment, bieden wij ook regelmatig wisselende gerechten en menu’s aan. Deze zijn het proberen meer dan waard. Daarnaast hebben wij ook regelmatig acties en aanbiedingen, die u niet wilt missen. Tweewekelijks brengen we een online folder uit met allerlei goede aanbiedingen bij ter Huurne Hollandmarkt, ben je benieuwd naar de actuele aanbiedingen, neem dan een kijkje!
Houdt ook social media in de gaten om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanbiedingen.

Een ware beleving

Wij zijn meer dan een gewone visafdeling: het is een waar genot voor uw zintuigen. Kom langs en ervaar het zelf. Onze enthousiaste visspecialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over onze producten en bereidingswijzen. We zien u graag bij ter Huurne Hollandmarkt!

Vis-afdeling ter Huurne

Bekijk onderstaande slider voor een impressie van de visafdeling van ter Huurne Hollandmarkt!