Voordeel & Plezier

Home > Winkel

ter Huurne Hollandmarkt – Voordeel & Plezier op 6.000m² winkeloppervlakte

Bent u op zoek naar een unieke en uitgebreide winkelervaring? Dan bent u bij ter Huurne Hollandmarkt aan het juiste adres! Met maar liefst 6.000m² aan winkeloppervlakte is ter Huurne Hollandmarkt een van de grootste supermarkten in de omgeving. Maar we zijn niet zomaar een supermarkt. ter Huurne Hollandmarkt is namelijk een echte kruidenier, net zoals vroeger. Dit betekent dat wij als winkel zelf alles aansturen, zonder tussenkomst van grote franchiseketens of inkooporganisaties. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit en scherpste prijzen bieden.

Voordeel & Plezier – scherpe prijzen en een uitgebreide assortiment

Bij ter Huurne Hollandmarkt combineren wij voordeel met plezier. Onze scherpe prijzen en ons uitgebreide assortiment maken het doen van boodschappen aangenaam en betaalbaar. Bovendien zijn wij zeven dagen per week geopend, van 9.00 tot 18.00 uur. Dat betekent dat u op elk moment van de week bij ons terecht kunt

Pallethal – winkelen met méér voordeel

Koffie en dranken voor scherpe prijzen. Een van de bijzondere kenmerken van ter Huurne Hollandmarkt is onze pallethal. Deze bevindt zich in het verlengde van onze enorme koffieafdeling. In de pallethal vindt u voornamelijk koffie in grootverpakkingen en dranken in blikjes per tray, tegen scherpe prijzen. Ideaal voor grote gezinnen, bedrijven en feestjes.

Vers-afdelingen – dagelijks verse producten in onze winkel

Dagelijks verse producten. Op onze versafdelingen vindt u een uitgebreid assortiment aan dagelijks verse producten. Van streekproducten tot specialiteiten uit diverse landen, bij ons vindt u het allemaal. Door het jaar heen hebben wij ook diverse seizoenartikelen beschikbaar, zoals asperges en aardbeien in het voorjaar en wild en paddenstoelen in het najaar. Daarnaast hebben wij iedere dag vers brood, echte Duitse broodjes, vers gesneden vleeswaren, vleeswaren aan stuk, vers gegrilde kip en echte Hollandse kaas. Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit en smaak.

Groente & Fruit – voor ieder wat wils

Op onze groente- en fruitafdeling bieden wij u elke dag vers groente en fruit aan. Het assortiment is voor ieder wat wils, van seizoen gerelateerd tot panklare groenten. Laat u inspireren door onze kleurrijke selectie en vul uw mandje met de lekkerste groenten en fruit. Met dagelijks verse aanvoer garanderen we u de beste kwaliteit en versheid. Proef de natuurlijke smaken en voedzame eigenschappen van onze groente- en fruitselectie.

Algemeen assortiment – Een winkel met partijhandel en meer

Bij ter Huurne Hollandmarkt vindt u een wisselend assortiment. Een van onze sterkste punten is de partijhandel. Dit betekent dat we in de winkel vaak nieuwe producten en verrassende aanbiedingen hebben. Van tijdelijke seizoensartikelen tot unieke producten, ons assortiment biedt altijd iets speciaals. Ontdek ons aanbod en laat u verrassen door onze variëteit aan producten.

Amerikaans assortiment – ontdek de smaken

Bij ter Huurne Hollandmarkt hebben we ook een ruim assortiment aan Amerikaanse producten. Zo hebben wij onder andere een groot aanbod aan Amerikaanse snacks, dranken en zoetigheden. Ontdek ons assortiment en laat u verrassen door de vele smaken.

Snoep, Chocolade & Drop – Lekkernijen voor liefhebbers

Snoep- en chocoladeliefhebbers opgelet! Bij ter Huurne Hollandmarkt hebben we een ruim assortiment aan snoep en chocolade. Van dropjes en lolly’s tot chocoladerepen en snoepzakken, we hebben voor ieder wat wils op onze snoepafdeling. Laat uzelf verwennen met onze heerlijke zoetigheden.