Voordeel & plezier

Home > Winkel

Winkel

Voordeel & plezier op 6.000 vierkante meter!
7 dagen in de week van 9.00 tot 18.00 uur!

Bent u op zoek naar een unieke en uitgebreide winkelervaring? Dan bent u bij ter Huurne Hollandmarkt aan het juiste adres! Met maar liefst 6.000m² aan winkeloppervlakte is ter Huurne Hollandmarkt een van de grootste supermarkten in de omgeving. Maar we zijn niet zomaar een supermarkt. Ter Huurne Hollandmarkt is namelijk een echte kruidenier, net zoals vroeger. Dit betekent dat wij als winkel zelf alles aansturen, zonder tussenkomst van grote franchiseketens of inkooporganisaties. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit en scherpste prijzen bieden.

Voordeel & plezier
Bij ter Huurne Hollandmarkt combineren wij voordeel met plezier. Onze scherpe prijzen en ons uitgebreide assortiment maken het doen van boodschappen aangenaam en betaalbaar. Bovendien zijn wij zeven dagen per week geopend, van 9.00 tot 18.00 uur. Dat betekent dat u op elk moment van de week bij ons terecht kunt.

Pallethal
Koffie en dranken voor scherpe prijzen. Een van de bijzondere kenmerken van ter Huurne Hollandmarkt is onze pallethal. Deze bevindt zich in het verlengde van onze enorme koffieafdeling. In de pallethal vindt u voornamelijk koffie in grootverpakkingen en dranken in blikjes per tray, tegen scherpe prijzen. Ideaal voor grote gezinnen, bedrijven en feestjes.

Vers-afdelingen
Dagelijks verse producten. Op onze versafdelingen vindt u een uitgebreid assortiment aan dagelijks verse producten. Van streekproducten tot specialiteiten uit diverse landen, bij ons vindt u het allemaal. Door het jaar heen hebben wij ook diverse seizoenartikelen beschikbaar, zoals asperges en aardbeien in het voorjaar en wild en paddenstoelen in het najaar. Daarnaast hebben wij iedere dag vers brood, echte Duitse broodjes, vers gesneden vleeswaren, vleeswaren aan stuk, vers gegrilde kip en echte Hollandse kaas. Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit en smaak.

Groente en fruit
Dagelijks vers. Op onze groente- en fruitafdeling bieden wij u elke dag vers groente en fruit aan. Het assortiment is voor ieder wat wils, van seizoen gerelateerd tot panklare groenten.


Algemeen assortiment

Bij ter Huurne Hollandmarkt vindt u een wisselend assortiment. Een van onze sterkste punten is de partijhandel.

Amerikaans assortiment
Bij ter Huurne Hollandmarkt hebben we ook een ruim assortiment aan Amerikaanse producten. Zo hebben wij onder andere een groot aanbod aan Amerikaanse snacks, dranken en zoetigheden. Ontdek ons assortiment en laat u verrassen door de vele smaken.


Snoep

Snoep liefhebbers opgelet! Bij ter Huurne Hollandmarkt hebben wij een ruim assortiment aan snoep en chocolade. Van dropjes en lolly’s tot chocoladerepen en snoepzakken.