Kom jij werken bij ter Huurne Hollandmarkt?

Home > Vacatures

GEZOCHT: VASTE KRACHTEN

Wat ga je doen als nieuwe medewerker van ter Huurne Hollandmarkt?

We zoeken bij ter Huurne Hollandmarkt meerdere vaste collega’s voor verschillende afdelingen:

Of het nu gaat om het helpen van klanten, het aanvullen van de schappen, of het ondersteunen van andere teamleden, jouw rol als parttimer is essentieel voor het draaiende houden van ter Huurne Hollandmarkt!
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Wat bieden we jou als nieuwe collega?

Bij ter Huurne Hollandmarkt bieden we jou meer dan alleen een baan. Als vaste collega maak je deel uit van een hecht team waarin jouw inzet wordt gewaardeerd. Je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf verder te ontwikkelen binnen een stimulerende werkomgeving.

Wie zijn wij?

ter Huurne Hollandmarkt is een unieke winkelbestemming die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment en gastvrije sfeer. Al meer dan 80 jaar bieden wij onze klanten een onvergetelijke winkelervaring. Of het nu gaat om boodschappen doen, genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, of gewoon een dagje uit met het gezin, bij ter Huurne vind je alles onder één dak.

Hoe solliciteer je?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en je motivatie naar sollicitatie@terhuurne.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail “Sollicitatie en de afdeling waarvoor je graag wilt werken”. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer vacatures en nieuws. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!